نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت ، ساختمان بنیامین ، پ 145، طبقه 5 ، واحد18 – مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ
دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق :77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب 44153186 شعبه شمال 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت ، ساختمان بنیامین ، پ 145، طبقه 5 ، واحد18 – مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

 دفتر مرکزی: 66097851
 مرکز تعمیرات: 66097859
 شعبه شرق :77978135
شعبه هفت تیر: 88836102
شعبه جنوب: 55300568
شعبه غرب 44153186
شعبه شمال 26721443
شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

10 مشکل رایج کامپیوتر ایکس ویژن

کامپیوتر ایکس ویژن/ اگرچه اکثر مسائل پیچیده رایانه در محل کار اغلب توسط تیم پشتیبانی فناوری اطلاعات تجاری قابل حل است، بسیاری از مسائل کوچک، اما رایج دیگر وجود دارد که به طور منظم در رایانه شخصی رخ می دهد. خبر خوب این است که بسیاری از مشکلات رایانه راه حل های ساده ای دارند و یادگیری تشخیص یک مشکل و رفع آن توسط خودتان باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شما می شود. در زیر 10 مشکل رایج رایانه ای که نباید از آنها وحشت داشته باشید آورده شده است.

کامپیوتر ایکس ویژن روشن نمی شود

کامپیوتر ایکس ویژن که به طور ناگهانی خاموش می شود یا به سختی راه اندازی می شود، ممکن است منبع تغذیه معیوب داشته باشد. بررسی کنید که رایانه به درستی به پاورپوینت وصل شده باشد و اگر کار نکرد، پاور پوینت را با دستگاه دیگری تست کنید تا مطمئن شوید که برق کافی وجود دارد یا خیر.

 صفحه نمایش خالی است

اگر رایانه روشن است اما صفحه نمایش خالی است، ممکن است مشکلی در ارتباط بین رایانه و صفحه نمایش وجود داشته باشد. ابتدا بررسی کنید که آیا مانیتور به نقطه برق وصل شده است یا خیر و آیا اتصال بین مانیتور و هارد دیسک کامپیوتر ایکس ویژن ایمن است یا خیر. اگر مشکل در لپ‌تاپ است، ممکن است لازم باشد از یک متخصص برای رفع آن استفاده کنید زیرا ممکن است برخی از سیم‌های داخلی فرسوده شده باشند.

عملکرد غیرعادی سیستم عامل یا نرم افزار

اگر سیستم عامل یا نرم افزار دیگر پاسخ نمی دهد یا در حال فعال است، کامپیوتر ایکس ویژن خود را مجددا راه اندازی کنید و اسکن ویروس را اجرا کنید. برای جلوگیری از این اتفاق، نرم افزار آنتی ویروس قابل اعتماد را نصب کنید.

این مطلب توصیه شده برای شما :  رفع خرابی های CPU کامپیوتر

کامپیوتر ایکس ویژن

ویندوز بوت نمی شود

اگر هنگام بوت کردن ویندوز مشکل دارید، ممکن است مجبور شوید آن را با دیسک بازیابی ویندوز دوباره نصب کنید.

 صفحه نمایش منجمد است

هنگامی که کامپیوتر ایکس ویژن شما یخ می زند، ممکن است گزینه دیگری جز راه اندازی مجدد نداشته باشید و خطر از دست دادن کار ذخیره نشده را داشته باشید. فریز می‌تواند نشانه‌ای از رم ناکافی، درگیری‌های رجیستری، فایل‌های خراب یا مفقود یا جاسوس‌افزار باشد. دکمه پاور را فشار داده و نگه دارید تا کامپیوتر ایکس ویژن خاموش شود، سپس آن را مجددا راه اندازی کنید و به تمیز کردن سیستم بپردازید تا دوباره یخ نزند.

کامپیوتر ایکس ویژن کند است

اگر سرعت رایانه شما کمتر از حد معمول است، اغلب می توانید مشکل را به سادگی با پاک کردن هارد دیسک از فایل های ناخواسته برطرف کنید. همچنین می توانید یک فایروال، ابزارهای ضد ویروس و ضد جاسوس افزار نصب کنید و اسکن های منظم رجیستری را برنامه ریزی کنید. هارد دیسک‌های خارجی راه‌حل‌های ذخیره‌سازی فوق‌العاده‌ای برای پردازنده‌های دارای مالیات بیش از حد هستند و به رایانه شما کمک می‌کنند تا سریع‌تر کار کند.

صداهای عجیب

صدای زیاد از رایانه شما معمولاً نشانه خرابی سخت افزار یا فن پر سر و صدا است. هارد دیسک‌ها اغلب درست قبل از از کار افتادن صدا ایجاد می‌کنند، بنابراین ممکن است بخواهید از اطلاعات نسخه پشتیبان تهیه کنید و فن‌ها به راحتی تعویض می‌شوند.

اینترنت کند

برای بهبود عملکرد مرورگر اینترنت خود، باید کوکی ها و فایل های موقت اینترنت را مرتباً پاک کنید. در نوار جستجوی ویندوز، «% temp%» را تایپ کنید و اینتر را بزنید تا پوشه فایل‌های موقت باز شود.

این مطلب توصیه شده برای شما :  مشکلات تلویزیون CRT

 گرم شدن بیش از حد

اگر کیس کامپیوتر ایکس ویژن فاقد سیستم خنک کننده کافی باشد، ممکن است اجزای کامپیوتر ایکس ویژن در حین کار شروع به تولید گرمای اضافی کنند. برای جلوگیری از سوختن کامپیوتر ایکس ویژنتان، آن را خاموش کنید و اگر داغ شد بگذارید استراحت کند. علاوه بر این، می توانید فن را بررسی کنید تا مطمئن شوید که به درستی کار می کند.

اتصالات اینترنت قطع شده است

قطع شدن اتصالات اینترنتی می تواند بسیار خسته کننده باشد. اغلب مشکل ساده است و ممکن است ناشی از کابل یا خط تلفن بد باشد که به راحتی قابل رفع است. مشکلات جدی تر شامل ویروس ها، کارت شبکه یا مودم بد یا مشکل درایور است.

برای تعمیر کامپیوتر خود اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =