نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت ، ساختمان بنیامین ، پ 145، طبقه 5 ، واحد18 – مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ
دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق :77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب 44153186 شعبه شمال 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت ، ساختمان بنیامین ، پ 145، طبقه 5 ، واحد18 – مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

 دفتر مرکزی: 66097851
 مرکز تعمیرات: 66097859
 شعبه شرق :77978135
شعبه هفت تیر: 88836102
شعبه جنوب: 55300568
شعبه غرب 44153186
شعبه شمال 26721443
شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

4 روش تشخیص خرابی تلویزیون ایکس ویژن

تشخیص خرابی تلویزیون. هیچ وسیله الکترونیکی برای همیشه کار نمی کند و مانیتور یکی از آنها است ، همچنین پس از یک بازه زمانی خاص نیاز به تعویض دارد. در اینجا ، من 9 نشانه هشدار دهنده خرابی مانیتور ایکس ویژن را به شما می گویم که باید آنها را به خاطر داشته باشید زیرا به شما می گوید که مانیتور ایکس ویژن شما در حال مرگ است یا هنوز عمر طولانی دارد.

این روزها مانیتور بخشی جدایی ناپذیر از همه است. به معنای واقعی کلمه ، هیچ کس نمی خواهد با موانع ناگهانی هنگام کار ، بازی یا تماشای فیلم روی مانیتور روبرو شود. اگر مانیتور شما علائم خرابی را نشان می دهد ، در این مورد ، لازم است اقدامات فوری را قبل از مرگ کامل انجام دهید.

در اینجا 9 علامت وجود دارد که نشان می دهد آیا مانیتور شما واقعاً در حال مرگ است یا نه. علائم خرابی مانیتور در زیر ذکر شده است که تقریباً برای همه انواع مانیتور ایکس ویژن از جمله LCD ، LED ، CRT یا حتی OLED قابل اجرا است. اینجا می رویم!

تشخیص خرابی تلویزیون

نکات مهم درباره تشخیص خرابی تلویزیون ایکس ویژن

در بررسی خرابی تلویزیون ایکس ویژن قطعات به کار رفته شرکت‌های تولیدی از همه نکات مهم‌تر است. بیشتر مدل‌های تلویزیون‌های ایکس ویژن از پنل‌هایی تشکیل شده‌اند که قطعات آن دارای بخش‌های لایت برد و تیکان هستند. این پنل‌ها شباهت زیادی به قطعاتی دارند که برندهای ایرانی و شرکت‌های داخلی آن‌ها را تولید می‌کنند. خرابی تلویزیون ایکس ویژن در این زمینه را می‌توان با بررسی این پنل‌ها برطرف کرد.

تصاویر کم نور روی صفحه

کاهش نور به مانیتوری اطلاق می شود که در طول یک دوره روشنایی ثابت را حفظ نمی کند و به نوبه خود ، تصاویر با گذشت زمان تیره تر و کم رنگ تر به نظر می رسند. اگر متوجه شدید که تصویر روی صفحه بسیار کم نورتر از حالت عادی است ، باید اقدام کنید.

این مطلب توصیه شده برای شما :  دلایل روشن نشدن تلویزیون ایکس ویژن

مانیتور با تصاویر کم نور نه تنها هنگام کار با آن باعث ناراحتی می شود بلکه بر سلامت چشم ها نیز تأثیر می گذارد. این به این دلیل است که مانیتورها ایکس ویژن دیگر نمی توانند روشنایی اولیه را ارائه دهند.

کم نور شدن عمدتا زمانی اتفاق می افتد که نور پس زمینه در LCD ها و LED ها از کار می افتد در حالی که در مورد مانیتور ایکس ویژن CRT ، اشعه لوله کاتد عنصر از کار می افتد زیرا از فناوری صفحه نور پس زمینه برای روشن کردن صفحه استفاده نمی کند.

تصاویر کم نور روی صفحه

مهمتر از همه ، ابتدا تنظیمات صفحه را بررسی کنید: ممکن است تنظیم حداکثر روشنایی را فراموش کرده باشید. و همچنین به دنبال این باشید که آیا قبل از رسیدن به نتیجه ، خرابی قطعه کامپیوتر یعنی کارت گرافیک معیوب ، RAM یا حتی منبع تغذیه کامپیوتر خراب است.

اگر خطایی پیدا نشد ، مشکل از مانیتور است. و هرچه زودتر آن را جایگزین کنید ، برای شما و بینایی شما بهتر است. همچنین ، می توانید نور پس زمینه را در صورت امکان جایگزین کنید (زیرا در بیشتر موارد بعید است که جایگزینی گزینه مقرون به صرفه ای باشد.

 

چشمک زدن تصاویر یکی از روش های تشخیص خرابی تلویزیون ایکس ویژن

در نقطه ای که تصاویر نشان داده شده روی صفحه به طور مداوم چشمک می زنند یا در حالت ناپایدار چشمک می زنند ، باید نگران آن باشید. این یک هشدار اولیه از یک مانیتور ایکس ویژن در حال مرگ است.

هنگامی که وضوح صفحه نمایش تغییر می کند ، تصاویر چشمک می زنند ، نه تنها با مانیتورهای ایکس ویژن قدیمی CRT بلکه با نمایشگرهای LCD و LED مدرن.

این مطلب توصیه شده برای شما :  صفحه سیاه مرگ Xbox One

سوسو زدن می تواند ناشی از یک مانیتور سوخته باشد ، لزوماً خود مانیتور ایکس ویژن نیازی به آسیب ندارد. چشمک زدن نیز می تواند ناشی از تغییر وضوح تصویر ، نرخ بازخوانی ، خرابی درایورها یا خراب شدن کارت گرافیک باشد.

در برخی موارد ، این همچنین به ما نشان می دهد که منبع تغذیه خراب است. این نیز به دلیل تماس ضعیف کابل ها با اتصالات مانیتور اتفاق می افتد ، اما این به ندرت رخ می دهد. دلیل دیگر می تواند متورم شدن خازن ها در زمان های مختلف باشد.

اگر سوسو زدن ادامه داشت ، سعی کنید مانیتور را به سیستم دیگری متصل کرده و آن را بررسی کنید. اگر مشکل همچنان پابرجاست ، بدون شک چیزی نشانه خرابی مانیتور ایکس ویژن است ، باید تعمیر مانیتور را انجام دهید.

تاخیر در روشن شدن صفحه نمایش تلویزیون

یکی دیگر از نشانه هایی که نشان می دهد مانیتور ایکس ویژن شما در حال پایان یافتن عمر خود است (این است که نمایشگر زمان بیشتری برای نمایش تصویر نسبت به زمان عادی نیاز دارد). این عمدتا نشان دهنده یک مشکل داخلی است که می تواند باعث از بین رفتن LCD شود.

به طور معمول ، مانیتورهای ایکس ویژن مدرن مانند LCD و LED 5 تا 10 ثانیه طول می کشد تا تصویر پس از فشار دادن دکمه پاور یا راه اندازی مجدد کامپیوتر ظاهر شود.

بار دیگر ، منبع تغذیه صفحه نمایش خراب است. خازن های متورم ، لحیم کاری ضعیف کارخانه ، ترک های ریز همگی قابل رفع هستند. همچنین می تواند با صدای جیر جیر همراه شود – این یک ترانسفورماتور قدرت نور پس زمینه است.

این مطلب توصیه شده برای شما :  معرفی 5 دلیل خرابی کامپیوتر

در هر صورت ، همه چیز با لحیم کاری مجدد و جایگزینی خازن معیوب ، مقاومت ، میکرو مدار یا سایر اجزای معیوب حل می شود.

خرابی صفحه نمایش یکی از روش های تشخیص خرابی تلویزیون ایکس ویژن

در مانیتورهای LCD و LED ایکس ویژن تصویر تصویر از هزاران پیکسل کوچک (نقاط بسیار کوچک) ساخته شده است که تصویر بزرگ را نمایش می دهد. هر یک از آنها به طور مداوم رنگ خود را تغییر می دهند تا اطلاعات بصری را روی صفحه منتقل کنند.

در طولانی مدت ، برخی از پیکسل ها معیوب می شوند و از نمایش تصویر برعکس خودداری می کنند و پیکسل های خالی را روی صفحه نشان می دهد. این پیکسل ها به عنوان پیکسل های مرده یا خراب شناخته می شوند. به همین دلیل ممکن است تصویر معیوب ، مخدوش یا تغییر رنگ داده باشد.

در تصویر زیر می توانید نقاط سیاه کوچک/پیکسل های مرده روی صفحه را مشاهده کنید. در برخی موارد ، ممکن است به دلیل خطای کارخانه ای رخ دهد که شخصی با انگشت خود بسیار محکم لمس می کند.

اگر چند پیکسل که روی مانیتور ایکس ویژن کار نمی کنند تغییرات قابل توجهی ایجاد نکنند ، در صورتی که تعداد زیادی پیکسل وجود داشته باشد. بلافاصله قابل تشخیص است و تشخیص تصویر روی صفحه مشکل می شود و چنین نقصی باعث قطع صفحه نمایش شما می شود.

پیشنهاد مطالعه: آشنایی با معایب تنظیم خودکار سیگنال تلویزیون

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 9 =